Jelentkezés sugár és kemoterápiára
2017. március 27. írta: melatonin

Jelentkezés sugár és kemoterápiára

2017. március 27. hétfő

Szent László Kórház

Azt írták, hogy 11 órától jelentkezhetek a sugár kemoterápiára.

11:30-ra odaértem, felvették az adataim, elkérték a leleteket és lemásolták, majd elküldtek EKG-ra és vérvételre, miután ezzel végeztem várjak a pultnál.

43132726_sad_upset_waiting_boring_depressed_child_boy_near_a_window_stock_photo.jpg

Amikor végre szólítottak csak egy papírt kaptam, amivel a Kékgolyó utcai OOI-nál kell jelentkeznem sugárkonzíliumra, pontos időpont még nincs, mert nem érték el őket. Orvossal nem is találkoztam, ami nagy csalódás volt. Arról nem is beszélve, hogy nem kezdték el a kezelést, nem kaptam semmilyen tanácsot, hogy addig is mit csinálhatok.. Az EKG-leletet sem nézte meg senki, azóta is nálam van. A vérkép leletről nem tudok semmit (minek kellett?).

Délután hívtak telefonon a Szt. Lászlóból, hogy 2017. 04. 03-án, hétfőn 9 órára kell mennem.

Újabb egy hét üres járat! Remek! Gyakorlatilag lógok a levegőben, nincsen kezelőorvosom, csak passzolgatnak össze-vissza..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrakom.blog.hu/api/trackback/id/tr114637940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Your SEO optimized title script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">