Kékgolyó utca
2017. április 14. írta: melatonin

Kékgolyó utca

 

images.jpg2017. április 03. hétfő

A megadott 9 órára mentem, kb. másfél órai várakozás után jutottam be.

 

A doktornő alaposan kikérdezett és átnézte korábbi leleteimet. A kolonoszkópia előtt készült mellkas rtg. lelet miatt PET CT vizsgálatot írt elő. Hiába kezdenék el a végbél sugárzást, ha gond van tüdővel, valami ilyesmit mondott.

 

 

Csütörtökön ülésezik a PET CT bizottság pénteken várhatom a telefont, valószínűleg jövőhéten mehetek a vizsgálatra és utána 2-3 napon érdeklődjek nála telefonon, hogy elkészült-e a kiértékelés (a képi anyagot ők már másnap megkapják).

 

Úgy gondoltam, hogy szerencsém van, hogy ilyen rendes doktornővel hozott össze a sors, és most akkor égre felpörögnek az események.. Sajnos nem így történt. csak hétfőn telefonáltak, hogy a következő héten szombaton 16 órára kell mennem.

 

Aztán csütörtökön felhívtak, hogy mivel a doktornő (Kékgolyó utcából) rájuk telefonált (újabb piros pont a doktornőnek!), hogy hozzák előbbre a vizsgálatot, így Húsvét utáni kedden (04.18.) menjek 18 órára.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrakom.blog.hu/api/trackback/id/tr6714637942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Your SEO optimized title script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">