Diagnosztika
2017. március 27. írta: melatonin

Diagnosztika

 

35484062_broken_tempered_glass_closeup_background_of_glass_was_smashed_stock_photo.jpg2017. február 13. hétfő

Betegállomány hasmenés miatt és nem tudok ülni, mert fáj a fenekem. Ezt megelőzően, 2016-ban többször is jártam a házi orvosnál a hasmenés miatt, először egy teljes vérképre küldött el, de az rendben volt, aztán tanácsolta, hogy szedjek Normaflore-t, másik alkalommal Reasec-et irt fel, de egyik alkalommal sem küldött további vizsgálatra, így most sem.

2017. február 16. csütörtök

Este tükörrel megnéztem és úgy gondoltam aranyerem van, mert valami˛"kilógott"..


2017. február 17.péntek

 Saját költségen Budai Magánrendelőben, hasi- kismedencei UH. Vese ciszta, mióma, meszes erek.

 

2017. február 24. péntek

Csepeli Orvosi rendelő Sebészet: nem aranyér, terime

2017. február 27. hétfő

 

Csepeli Orvosi Rendelő Proktológia, a vizsgálat nem sikerült, szerinte is terime, Dél-pesti Kórház sebészetére utalt.

 

2017. február 28. kedd. Dél-pesti kórház, a vizsgálat nagyon fájdalmas, harmadszori próbálkozásra a kilógó részből mintavétel, 03.08-án altatásos kolonoszkópia lesz, a fájdalom miatt, ezért másnap vérvétel (vérkép, tumormarkerek, vércsoport és INR.) mellkas rtg, ekg, és aneszteziológia, 03.13-án hasi- és kismedencei CT. (megemlítettem, hogy van folt a tüdőmön, de ennek ellenére csak hasi CT-t kért).

Diag.: neoplasma malignum végbél rosszindulatú daganata

2017. március 1. szerda

 

Aneszteziológia ambuláns lapján vércsop. meghatározás nincs meg, a mellkas rtg. eredménye: spiculált kontúrú lágyrész képlet, az elváltozás korábbi CT felvételen is rajta volt, kontroll szükséges.

 

2017. március 05. vasárnap Hashajtás kezdete az altatásos kolonoszkópia előkészítéseként (két este Guttalax, kedden délben keserűsó)

2017.március 8. szerda

 

46 kg-osan, nagyon gyenge állapotban jelentkezés kolonoszkópiára. A műtőben mondják meg, hogy nincs működő altató gép, vagy elhalasztjuk a vizsgálatot, vagy bódításban megcsinálják. Némi hezitálás után bevállalom bódításban. Megkapom a bódító injekciót, fáj, görcsöl a hasam, a vizsgáló rám szól, hogy ne rugdossam, úgy érzem jobb oldalon a hasam jobb szélén, mintha belül kiakarnának szúrni valamit, megkérdezem, hogy nem lehetne-e abbahagyni, mert nagyon fáj, azt mondják lehet. Végre vége, feltoltak egy pihenőszobába, 5 perc múlva alszom is..

 

  1. március 13.
  2. március 14.

  3. március 21.

  4. március  23

  5. március 24.

 

házi orvos. táppénz..

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrakom.blog.hu/api/trackback/id/tr5514637938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Your SEO optimized title script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">