Sugárkezelések utolsó negyede
2017. június 09. írta: melatonin

Sugárkezelések utolsó negyede

sugarveszelyHű, nagyon jó! Az elején azt mondták, hogy 25 sugarat fogok kapni. Ma rákérdeztem, hogy ugye már csak 4 van háta, erre kiderült, hogy még 7. Mert ezt sem tudták jól megmondani az elején, hogy 28 sugár lesz összesen! Sírjak, vagy nevessek? Igaz, ha ennyit kibírtam, akkor az a +3 még menni fog.

Imádom, hogy mindennek többször kell neki ugrani. Másodszorra sikerült csak felíratnom Kabi Glutamine-ből a következő adagot, mert először azt mondták, hogy nem vényköteles. Tényleg nem az! Támogatás nélkül 12e Ft, támogatásra (receptre) 5e Ft. Miért gondolták, hogy nekem mindegy??

 

Eddig a mobilpakolásokra (László Kórháznál és OOI-nél) összesen 25e Ft-ot költöttem és még nincs vége a kezeléseknek. Ma is 3 órás parkolás volt a Kékgolyó utcánál, 3121 pakolási zónában. Persze, szerencsém van, hogy tudok autóval járni Csepelről. Igazából a hasmenés miatt autó nélkül nem is tudtam volna megoldani a kezelésekre járást.

Folyamatosan szedem a Reasec-et, teljes áron veszem a Tena comfort betétet, veszem a Bepanthent a sugárkezelések miatt (durván pirosodik a sugárzott terület, pedig azt mondták, hogy nem szokott), iszom naponta a Nutridrinket, ehhez jön a Kabi Glutamine (lsd. fent). És ezek csak a legfontosabbak, semmi plusz nincsen benne (zöldség, gyümölcs, vitamin, egyéb gyógyszer, stb.), már így is egy vagyon, de tiszta szerencse, hogy a táppénzből "futja rá"  :) Természetesen messze vagyok attól, hogy elérjem a jogszabályban meghatározott, 8.500 Ft-os maximális napi táppénz összegét. Rákbetegek védőháló nélkül.

U.i:

Igen sok pénzbe kerül a parkolás. Igen tudom, hogy ide azért jár mindenki, mert beteg, nincs jól, de azért azt fel nem foghatom, hogy végbél-daganattal, most már égési sérülésekkel, miért kell napi 2-3 órát üldögélni, a számomra fájdalmas területen, várva a néhány perces kezelésre.!!!!

Sajnos már nem használ a Panthenol és a Bepanthen. Megvettem 7500 Ft-ért a RadioCare kenőcsöt, de az sem segített.

Elkezdődött a befejező kemo-sorozat (2017.06.12.) László Kórházban érdeklődtem az onkológustól, azt mondta, hogy mindenképpen műteni fognak, jövőhét végén csinálnak egy CT-t, attól függ majd minden.

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrakom.blog.hu/api/trackback/id/tr9114637952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Your SEO optimized title script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">