PET CT eredmény
2024. április 13. írta: melatonin

PET CT eredmény

salvage műtét után

 

 

Összefoglaló vélemény:


A kismedencében megfigyelhető, FDG-halmozó elváltozások elsősorban posztoperatív/gyulladásos eredetűek lehetnek, de ezen belül tumor residuum nem kizárható. Makroszkópos, FDG-avid, egyértelműen malignitásra utaló halmozás máshol sem mutatható ki, de megjegyzendő, hogy a mucintermelő daganatok gyakran nem, vagy csak kismértékben FDG-halmozók.
Sinusitis maxillaris chr. l.u. Recidív struma nodosa l.d., diszkrét FDG-felvétellel, mely lehet gyulladásos eredetű. A jobb felső tüdőlebenyi, morfológiailag változatlan, legfeljebb minimálisan, csökkent intenzitással halmozó elváltozása elsősorban gyulladásos residuum lehet. A tüdőkben emphysema és köteges maradványok is kimutathatók. A lép fokozott FDG-felvétele valószínleg reaktív eredetű. A mellékvesék halmozása továbbra is benignusnak tartható. Cysta renis l.s.

 

PET-CT

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrakom.blog.hu/api/trackback/id/tr8618390489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Your SEO optimized title script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">