Onkológusnál
2017. szeptember 26. írta: melatonin

Onkológusnál

Onkológusnál voltam..

imagen_dosi_fuser.esHétfőn csontizotóp vizsgálatra kell mennem. Jövő héten pénteken kezdődik a kemoterápia 8 lesz, kéthetenként, pumpával hazavihetem, 48 órás lesz (degramont protokoll). Nem tudom milyen pontosan.

Lesz CT és Mammográfia is, ezekre majd hétfőn kapom meg az időpontot.

Kemo előtt még EKG-ra és vérvételre kell elmennem.

A tüdőmön lévő folt miatt az orvos tüdőbiopsziát akart, de sikerült vele megbeszélnem, hogy egyenlőre, csak összehasonlítják, egy CT konzílium keretében, hogy 2013. óta változott-e.

Alaposan átnézte a kór-előzményeket, megvizsgált rendesen. Nagyon örülök, hogy nem a László Kórházba kellett visszamennem, a professzorhoz, ő ilyeneket sosem tett meg.

broken glass closeupMég nem tudtam igazából feldolgozni a végleges sztómámat sem és most itt van ez is, amit rám zúdított az onkológus. Most elment a kedvem ettől blogírástól is. Nincs értelme folytatni, nincs értelme semminek, úgy érzem..

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrakom.blog.hu/api/trackback/id/tr2914637984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Your SEO optimized title script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">